Comanda Set cadou martisor - cana pictata, brosa cu piatra semipretioasa si turta dulce prin Whatsapp!

Set cadou martisor – cana pictata, brosa cu piatra semipretioasa si turta dulce

SKU: AD-CB-11 Categorie:

81,00 lei

M-am gandit la un set alcatuit dintr-o cana pictata, o brosa cu piatra semipretioasa si o turta dulce, care sa cuprinda si emotia martisorului si ceva dulce

Stoc epuizat

M-am gandit la un set alcatuit dintr-o cana pictata, o brosa cu piatra semipretioasa si o turta dulce, set care sa cuprinda si emotia martisorului, ceva dulce (turta dulce care este absolut delicioasa, nu foarte dulce, aromata si proaspata) si ceva ce poate fi folosit tot timpul anului. Cana poate fi personalizata cu nume si/sau mesaj scurt.
Brosele cu pietre semipretioase, sunt realizate integral manual de catre Roxana de la Obsidianne iar minunata turta dulce este realizata de catre Adriana Lica de la Wooden Tales - Cadouri cu Poveste.
Cana este pictata manual cu un model mandala, cu vopseluri acrilice profesionale dedicate acestui scop. Aceste cani ceramice sunt produse in Romania, intr-o fabrica cu o lunga traditie din tara noastra. Pentru o rezistenta sporita a picturii, ele sunt tratate termic. Fiecare model este unic, pictat intuitiv.
Pentru o viață cât mai lunga a acestei cani pictate manual special pentru dumneavoastră, se recomanda următoarele:
  • se spală cu partea moale a buretelui de vase;
  • nu se freaca insistent pe pictura;
  • nu se tine la inmuiat
  • nu se spala la masina de spalat vase;
  • nu se folosește în cuptorul cu microunde

Acest Set cadou martisor cana pictata brosa cu piatra semipretioasa si turta dulce vine ambalat in cutie de cadou, gata pentru a fi oferit. La cerere, se poate trimite direct celei sau celui caruia ii este adresat, impreuna cu o felicitare. Vezi si alte seturi cadou aici.

Pentru mai multe detalii, sau daca vrei sa personalizezi cana cu un scurt mesaj, ma poti contacta.