Comanda Semn de carte pictat manual prin Whatsapp!

Semn de carte pictat manual

SKU: AD-ScP-13 Categorie:

51,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Știu cât de important este să ai alături de tine un semn de carte care să fie nu doar funcțional, ci și decorativ. Fiecare pagină pe care o răsfoiești merită să fie marcată cu ceva special.

Acest semn de carte, de forma dreptunghiulară cu margini rotunjite și dimensiuni aproximative de 16 x 7cm, este pictat manual. Când îl ții între degete, vei simți nu doar calitatea materialelor, dar și pasiunea și dedicația pe care le-am investit în fiecare piesă.

Însoțește fiecare moment de lectură cu un accesoriu care să îți reflecte personalitatea și să adauge o notă de eleganță și stil.

Dacă ai în minte o idee specială sau vrei să personalizezi semnul de carte într-un anumit mod, te invit să mă contactezi pe pagina mea. Voi fi încântată să îți aduc ideile la viață și să creez semnul de carte perfect pentru tine.

Îmbină utilul cu plăcerea estetică și transformă fiecare sesiune de lectură într-o experiență completă. Acest semn de carte este nu doar un instrument, ci și o mică capodoperă pe care o poți avea mereu alături. Grabeste-te, fiecare piesă este unică și stocul este limitat!