Despre mine

AD-DOTS

and more

Bine ai venit pe site-ul meu!

Eu sunt Alina, optimista incurabila, vesnic indragostita de viata si culoare. 

Mi-au trebuit 15 ani de experienta in alte activitati ca sa inteleg rostul meu si ce imi doresc sa fac. Recunosc ca dorinta mea de a picta mandale cu puncte a venit dupa cateva cursuri de Reiki si ThetaHealing. Cursuri care m-au ajutat enorm sa ma inteleg ca un intreg, o parte din Univers. 

Dupa cateva meditatii am primit si raspunsul – Mandale = culoare, viata, eliminarea blocajelor energetice, poate ajuta la trezirea energiei Chi, iti incanta privirea si cu siguranta iti aduce o stare de bine.

Mandalele poarta energiile creatorului, iar eu imi doresc sa transmit energia mea pozitiva tuturor celor care cumpara produsele mele.

Sunt convinsa ca nimic nu este intamplator si daca tu esti aici, pe siteul meu, te simti atras de energia mea si vei gasi o mandala pe gustul tau, daca nu e inca pe site, imi poti scrie si o concepem impreuna, asa cum iti doresti tu sa fie (suport, culori, model, etc)

Daca tie ti-au placut lucrarile mele, arata-le si prietenilor tai printr-o distribuire, poate si ei au nevoie de un cadou colorat si plin de viata, pentru cineva drag sau poate chiar pentru ei.

 

ITI MULTUMESC!

Te binecuvantez!

trimite-mi un mesaj