Comanda Set cadou agendă și funda prin Whatsapp!

Set cadou agendă și funda

SKU: AD-SC-AF-12 Categorie:

150,00 lei

Descoperă setul cadou exclusivist cu agenda A5 Mandala și funda artistică. Perfect pentru organizare cu stil și o notă de eleganță unică.

1 în stoc

Inspirația și stilul se unesc în acest set cadou excepțional, care va adăuga o notă artistică organizării tale zilnice. Agendă A5 se remarcă prin coperta sa într-o nuanță vibrantă de turcoaz, decorată cu un design abstract ce evocă un spectacol de forme și culori. Acest design unic nu doar că încântă privirea, dar și stimulează gândirea creativă și planificarea inovatoare.

Funda ce acompaniază agenda este la fel de expresivă, cu un model floral bogat pe un fond întunecat, creând un contrast frapant care atrage atenția. Detaliile florale și culorile vii ale fundei se combină armonios cu energia dinamică a agendei, oferind un ansamblu de neuitat.

Perfect pentru cei care caută să îmbine funcționalitatea cu expresia personală, acest set nu este doar un instrument practic, ci și o manifestare a bucuriei de a trăi colorat. Fie că este pentru tine sau ca un cadou memorabil pentru cineva drag, acest set promite să adauge o pată de culoare în fiecare zi, transformând fiecare sarcină într-un moment de plăcere vizuală și organizare inspirată