Comanda Set cadou cana termosensibila prin Whatsapp!

Set cadou cana termosensibila

SKU: AD-SC-CT-6 Categorii: ,

141,00 lei

Acest set cadou cana termosensibilă disponibil include o selecție de produse unice și de calitate, perfectă pentru iubitorii de cafea și artă.

1 în stoc

Acest set cadou cana termosensibilă disponibil include o selecție de produse unice și de calitate, perfectă pentru iubitorii de cafea și artă. Iată ce conține acest set:

Cană termosensibilă - Această cană extraordinară își schimbă culoarea în funcție de temperatură, dezvăluind un design mandala pictat manual. Este atât funcțională, cât și estetică, aducând un strop de magie fiecărei dimineți.

Capac pentru cană - Un accesoriu practic, acest capac poate fi folosit și ca suport pentru cană, protejând suprafețele și păstrând băutura la temperatura dorită.

Fundiță realizată manual - Creată cu grijă de Ioana Fodor, această fundiță adaugă un plus de eleganță și rafinament setului cadou. Este un mic detaliu care reflectă măiestria și pasiunea pentru lucrurile frumoase.

Plic de cafea - Pentru a completa experiența, setul include și un plic de cafea de calitate, perfect pentru a savura o băutură aromată și revigorantă.

Acest set cadou este ideal pentru a fi oferit unei persoane dragi sau pentru a te răsfăța pe tine însuți. Fiecare element este ales cu grijă pentru a oferi o experiență completă și plăcută.