Comanda Platou mandala prin Whatsapp!

Platou mandala

SKU: ADPla1 Categorie:

171,00 lei

Acest platou decorativ de 34 cm în diametru este mai mult decât un simplu obiect utilitar; este o expresie a artizanatului manual și a simbolismului profund

Stoc epuizat

Acest platou decorativ de 34 cm în diametru este mai mult decât un simplu obiect utilitar; este o expresie a artizanatului manual și a simbolismului profund. Realizat din MDF, platoul servește drept suport pentru un design de mandala complex și vibrant, un simbol străvechi ce reprezintă unitatea, armonia și infinitul. Fiecare linie și dot își găsește locul într-un ansamblu care sugerează ordinea cosmică și interconectivitatea tuturor lucrurilor. Culorile alese pentru această operă de artă — roz electric, mov și accente de verde mentă — sunt pline de vitalitate și energie pozitivă, în timp ce detaliile în alb - auriu conferă eleganță și sofisticare. Contrastul creat de marginea închisă la culoare subliniază frumusețea și complexitatea modelului central.

În cultura orientală, mandala este adesea folosită ca instrument de meditație, iar acest platou poate servi drept un punct focal în căutarea liniștii și echilibrului interior. În același timp, este o piesă de decor care aduce un strop de culoare și personalitate în orice încăpere. Indiferent dacă este folosit pentru a prezenta gustări rafinate sau ca obiect de artă în sine, platoul este o adiție înțeleaptă pentru cei care apreciază frumusețea lucrurilor realizate manual, cu grijă și atenție la detalii.