Comanda Suport pentru lumanare prin Whatsapp!

Suport pentru lumanare

SKU: AD-SpL-4 Categorie: Etichetă:

54,00 lei

1 în stoc

Suport pentru lumanare, realizat integral de mine din praf ceramic. Are un diametru de aproximativ 9,5 cm si este impachetat intr-o frumoasa cutie alba. Este pictat manual, cu vopseluri profesionale si lacuita pentru un aspect placut si o rezistenta sporita. Fiecare model este unic, pictat intuitiv. Alege modelul care rezoneaza cel mai bine cu tine!

Poti integra acest suport pentru lumanare, pictat manual cu un model mandala, in ritualul tau de meditatie si relaxare. Mandala simbolizeaza armonie, sanatate, unitate. Ea promoveaza descoperitea sinelui. Mandala este un cerc, astfel incal energiile curg lin, fara sa se izbeasca de colturi.

In pachet se afla si o lumanare handmade cu cristale naturale inclusa, pentru a te ajuta in echilibrarea energiilor.

Mandalele poartă energiile creatorului, iar eu îmi doresc să transmit energia mea pozitivă tuturor celor care cumpără produsele mele. Sunt convinsă că nimic nu este întâmplător și dacă tu te simți atrasă de acest produs, dar vrei ceva putin altfel, poate alta culoare de suport pentru lumanare, alt model, te rog sa ma contactezi si gasim impreuna cea mai buna solutie!