Comanda Set Ceai Sticla prin Whatsapp!

Set Ceai Sticla

SKU: AD-set-ceai-sticla-4 Categorie:

225,00 lei

Set alcatuit din ceainic de sticla cu infuzor, 2 cani de sticla, un suport de lumanare si un ceai.

Ceainicul si canile sunt pictate manual cu vopseluri profesionale si coapte pentru a asigura o rezistenta cat mai buna in timp.

Suportul de lumanare este realizat si pictat manual si include o lumanare-pastila cu incluziuni de cristale naturale.

Stoc epuizat

Un set cadou alcătuit dintr-un ceainic de sticla cu infuor, 2 cani de sticla, pictate manual si un plic de ceai Malee.

Ceainicul si canile sunt pictate manual cu un model mandala, cu vopseluri acrilice profesionale dedicate acestui scop. Pentru o rezistenta sporita a picturii, ele sunt tratate termic. Fiecare model este unic, pictat intuitiv. Alege modelul care rezonează cel mai bine cu tine!

Ceaiul Malee este un blend creat de Adina si realizat cu ajutorul unei echipe din Germania, cu o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu, având furnizori din întreaga lume. Simplu sau cu lapte, fierbinte sau cu gheata, ceaiul Malee este o explozie de simțuri: de gust, de miros, de experiențe. Potrivit în orice anotimp, în orice moment al zilei, cu orice ocazie.

Acest set cadou, la cerere, se poate trimite direct celei sau celui caruia ii este adresat, impreuna cu o felicitare.

Pentru o viață cât mai lunga a acestui ceainic si cani pictate manual special pentru dumneavoastră, se recomanda următoarele:

  • se spală cu partea moale a buretelui de vase;
  • nu se freaca insistent pe pictura;
  • nu se tine la inmuiat
  • nu se spala la masina de spalat vase;
  • nu se folosește în cuptorul cu microunde.
Mandalele poartă energiile creatorului, iar eu îmi doresc să transmit energia mea pozitivă tuturor celor care cumpără produsele mele. Sunt convinsă că nimic nu este întâmplător și dacă tu te simți atrasă de acest produs, dar vrei ceva putin altfel, poate alta culoare, alt model, te rog sa ma contactezi si gasim impreuna cea mai buna solutie!