Sold out!
Comanda Set cadou martisor - cana coffee to go pictata si fundita papion prin Whatsapp!

Set cadou martisor – cana coffee to go pictata si fundita papion

SKU: AD-CtF-2 Categorii: , ,

126,00 lei

Un set cadou martisor – cana coffee to go si fundita papion – am gandit acest set special pentru persoanele mereu ocupate care nu au timp sa isi bea cafeaua acasa sau au nevoie de mai mult de o cafea pe zi …ma recunosc aici si eu!

Sold out!

Un set cadou martisor - cana coffee to go si fundita papion - am gandit acest set special pentru persoanele mereu ocupate care nu au timp sa isi bea cafeaua acasa sau au nevoie de mai mult de o cafea pe zi ...ma recunosc aici si eu!
Cana este pictata manual cu un model mandala, cu vopseluri acrilice profesionale dedicate acestui scop. Pentru o rezistenta sporita a picturii, ele sunt tratate termic. Fiecare model este unic, pictat intuitiv.
Pentru o viață cât mai lunga a acestei cani pictate manual special pentru dumneavoastră, se recomanda următoarele:
  • se spală cu partea moale a buretelui de vase;
  • nu se freaca insistent pe pictura;
  • nu se tine la inmuiat
  • nu se spala la masina de spalat vase;
  • nu se folosește în cuptorul cu microunde

Fundita unicat este realizata de catre Ioana Fodor de la Accessories by Ioana Fodor din Cluj. Papionul are sistem de prindere ac de brosa.

Acest Set cadou martisor cana coffee to go pictata si fundita papion vine ambalat in cutie de cadou, gata pentru a fi oferit. La cerere, se poate trimite direct celei sau celui caruia ii este adresat, impreuna cu o felicitare. Vezi si alte seturi cadou aici.

Pentru mai multe detalii, sau daca vrei sa personalizezi cana cu un scurt mesaj, ma poti contacta.