Sold out!
Comanda Set Cadou Iubire Armonie Fericire prin Whatsapp!

Set Cadou Iubire Armonie Fericire

SKU: AD-IAF-9 Categorie: Etichete: , , , ,

193,00 lei

Sold out!

Set Cadou Iubire Armonie Fericire

M-am gandit la un cadou mai consistent, realizat cu dedicare si multa iubire.
Setul pe care eu il propun este format din:
- Cana cu infuzor si capac - acestea sunt pictate manual cu un model mandala, cu vopseluri acrilice profesionale dedicate acestui scop. Aceste cani ceramice sunt produse in Romania, intr-o fabrica cu o lunga traditie din tara noastra. Pentru o rezistenta sporita a picturii, ele sunt tratate termic. Fiecare model este unic, pictat intuitiv.
Pentru o viață cât mai lunga a acestei cani pictate manual special pentru dumneavoastră, se recomanda următoarele:
  • se spală cu partea moale a buretelui de vase;
  • nu se freaca insistent pe pictura;
  • nu se tine la inmuiat
  • nu se spala la masina de spalat vase;
  • nu se folosește în cuptorul cu microunde.

- Ceaiul Malee este un blend creat de Adina si realizat cu ajutorul unei echipe din Germania, cu o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu, având furnizori din întreaga lume..

- semn de carte pictat pe piele naturala - 12 cm lungime si 6 cm lungime.

- 3 "bomboane" de turta dulce avand cuvintele de inalta rezonanta. Turta dulce este realizata de catre Adriana Lica  - de la Wooden Tales - Cadouri cu Poveste. Eu o consider cea mai buna si aromata turta dulce gustat de mine in cei 38 de ani. De aceea am si ales sa pun in pachet aceasta turta dulce.

- lumanare Christmas Mandala este realizata manual, din ceară de soia 100%, complet naturală, cu ardere curata, non-toxic, cu fitil de bumbac, in recipient de ceramica pictat manual cu cea mai mare grija.

Lumanarea Christmas Mandala are un parfum bogat și picant, care combină dovleacul proaspăt cu nucă de cocos cremoasă alături de note calde picante de cassia și cuișoare, toate așezate pe o bază decadentă de arțar, păduri prețioase și bourbon fumuriu.

Lumanarile au ~6 cm inaltime, diametrul de ~8 cm si contin ~120 de grame de ceara de soia. Timp de ardere ~25 de ore.

Timpul de ardere a unei lumânări este estimat. Acesta nu poate fi determinat niciodată cu exactitate, fiind influențat de condițiile atmosferice sau de temperatura mediului înconjurător.

Este important să aveți grijă ca fitilul lumânării să rămână la 5 mm înălțime, pentru a evita ca lumânarea să facă o flacără prea puternică sau să scoată fum.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată, nu o lăsați la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de casă.

Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, este posibil ca aceasta să degaje fum. Nu așezați niciodată lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile.

Nu stingeți lumânările cu apă!

Acest set cadou vine ambalat in cutie de cadou, gata pentru a fi oferit. La cerere, se poate trimite direct celei sau celui caruia ii este adresat, impreuna cu o felicitare.

Pentru mai multe detalii, sau daca doresti personalizarea canii cu un nume sau un scurt mesaj, ma poti contacta.