Sold out!
Comanda Set Cadou Cescuta Luminarc Pictata Manual si Cafea Brazilia prin Whatsapp!

Set Cadou Cescuta Luminarc Pictata Manual si Cafea Brazilia

SKU: SCB-20-1 Categorie: Etichetă:

90,00 lei

Un set cadou care contine o cescuta alba din arcopal Luminarc pictata manual si un plic de cafea Brazilia de 100g.

Sold out!

Un set cadou care contine o cescuta din opal alb Luminarc pictata manual si un plic de cafea Brazilia de 100g.

Cescuta si farfuria ei sunt pictate manual cu un model mandala, cu vopseluri acrilice profesionale dedicate acestui scop. Materialul din care sunt realizate, opalul, usor si rezistent, este alegerea perfecta pentru cescuta ta preferata de cafea. Pentru o rezistenta sporita, ele sunt tratate termic. Fiecare model este unic, pictat intuitiv. Alege modelul care rezoneaza cel mai bine cu tine!

Cafeaua este produsa de Narativ Speciality Coffee. Cafeaua Brazilia Samba este o cafea cu un caracter deosebit, din categoria "fine cup" adică boabele sunt alese astfel încât să rămână doar cele care sunt maturate și perfecte pentru a ajunge în ceașca dumneavoastră. Brazilia Samba are note predominante de caramel, ciocolată si alune, o corpolență cremoasă și o aciditate redusa. Este prajita cu un profil de prăjire light spre mediu, pentru a îi evidenția caracterul deosebit, si macinata pentru o mokka perfecta.    

Acest set cadou cescuta Luminarc pictata manual si cafea Brazilia vine ambalat in cutie cadou, gata pentru a fi oferit. La cerere, se poate trimite direct cadou, impreuna cu o felicitare.

Pentru o viață cât mai lunga a acestei cescute pictate manual special pentru dumneavoastră, se recomanda următoarele:

  • se spală cu partea moale a buretelui de vase;
  • nu se freaca insistent pe pictura;
  • nu se tine la inmuiat
  • nu se spala la masina de spalat vase;
  • nu se folosește în cuptorul cu microunde.
Mandalele poartă energiile creatorului, iar eu îmi doresc să transmit energia mea pozitivă tuturor celor care cumpără produsele mele. Sunt convinsă că nimic nu este întâmplător și dacă tu te simți atrasă de acest produs, dar vrei ceva putin altfel, poate alta culoare, alt model, alta cescuta/cana, sau poate iti doresti un set de cescute, te rog sa ma contactezi si gasim impreuna cea mai buna solutie!