Comanda Set cadou cana termos coffee-2-go si port fard prin Whatsapp!

Set cadou cana termos coffee-2-go si port fard

SKU: AD-scpf Categorie:

132,00 lei

Descoperă eleganța și sustenabilitatea într-un set cadou exclusiv ce aduce un plus de rafinament stilului tău de viață eco-friendly.

1 în stoc

Descoperă eleganța și sustenabilitatea într-un set cadou exclusiv ce aduce un plus de rafinament stilului tău de viață eco-friendly. Setul include o cană termos coffee to go, metalică și pictată manual cu un model mandala fascinant, și un port fard realizat manual de talentata Ioana Fodor.

Cana termos nu doar că te ajută să îți păstrezi băuturile la temperatura ideală pentru mai mult timp, dar contribuie și la reducerea deșeurilor prin refolosirea sa zilnică. Alege să fii eco și să reduci amprenta de carbon, bucurându-te de designul unic și inspirat al acestui accesoriu deosebit.

Port fardul, cu un design retro și detalii atent lucrate, adaugă un strop de eleganță și feminitate fiecărei zile. Realizat cu măiestrie, acest port fard este perfect pentru a-ți păstra cosmeticele în siguranță și organizate, oriunde te-ai afla.

Acest set este cadoul ideal pentru tine sau pentru cei dragi, îmbinând frumusețea artei manuale cu responsabilitatea față de mediu. Fii elegantă și eco în același timp!