Comanda Set Cadou Cana Pictata Manual, Semn de Carte, Suport de Lumanare si Cafea Brazilia prin Whatsapp!

Set Cadou Cana Pictata Manual, Semn de Carte, Suport de Lumanare si Cafea Brazilia

SKU: SCLS-20-2 Categorie: Etichetă:

153,00 lei

Un set cadou alcatuit dintr-o cana ceramica pictata manual, un suport de lumanare, un semn de carte si un plic de cafea Brazilia de 100g.

Stoc epuizat

Un set cadou alcatuit dintr-o cana ceramica pictata manual, un suport de lumanare, un semn de carte si un plic de cafea Brazilia de 100g.

Cana este pictate manual cu un model mandala, cu vopseluri acrilice profesionale dedicate acestui scop. Aceste cani ceramice sunt produse in Romania, intr-o fabrica cu o lunga traditie din tara noastra. Pentru o rezistenta sporita a picturii, ele sunt tratate termic. Fiecare model este unic, pictat intuitiv. Alege modelul care rezoneaza cel mai bine cu tine!

Suportul de lumanare, pictat si el manual, este realizat in intregime de mine. Pot fi folosite lumanari pastila obisnuite. In setul cadou el este insotit de o lumanare cu cristale semipretioase.

Semnul de carte este pictat manual, cu vopseluri pentru piele, si are o dimensiune de aproximatix 6cm x 12 cm.

Cafeaua este produsa de Narativ Speciality Coffee. Cafeaua Brazilia Samba este o cafea cu un caracter deosebit, din categoria "fine cup" adică boabele sunt alese astfel încât să rămână doar cele care sunt maturate și perfecte pentru a ajunge în ceașca dumneavoastră. Brazilia Samba are note predominante de caramel, ciocolată si alune, o corpolență cremoasă și o aciditate redusa. Este prajita cu un profil de prăjire light spre mediu, pentru a îi evidenția caracterul deosebit, si macinata pentru o mokka perfecta.    

Acest set cadou cana pictata manual si cafea Brazilia vine ambalat in cutie de cadou, gata pentru a fi oferit. La cerere, se poate trimite direct celei sau celui caruia ii este adresat, impreuna cu o felicitare.

Pentru o viață cât mai lunga a acestei cani pictate manual special pentru dumneavoastră, se recomanda următoarele:

  • se spală cu partea moale a buretelui de vase;
  • nu se freaca insistent pe pictura;
  • nu se tine la inmuiat
  • nu se spala la masina de spalat vase;
  • nu se folosește în cuptorul cu microunde.
Mandalele poartă energiile creatorului, iar eu îmi doresc să transmit energia mea pozitivă tuturor celor care cumpără produsele mele. Sunt convinsă că nimic nu este întâmplător și dacă tu te simți atrasă de acest produs, dar vrei ceva putin altfel, poate alta culoare, alt model, alta cescuta/cana, sau poate iti doresti un set de cescute, te rog sa ma contactezi si gasim impreuna cea mai buna solutie!