Sold out!
Comanda Set Cadou Cana Pictata Manual, infuzor si Ceai prin Whatsapp!

Set Cadou Cana Pictata Manual, infuzor si Ceai

SKU: ADSCic-2 Categorii: , Etichetă:

93,00 lei

Un set cadou alcatuit dintr-o cana ceramica pictata manual, un infuzor si un plic de ceai de 50g.

Sold out!

Un set cadou alcătuit dintr-o cana ceramica pictata manual, un infuzor si un plic de ceai Malee.

Cana este pictate manual cu un model mandala, cu vopseluri acrilice profesionale dedicate acestui scop. Aceste cani ceramice sunt produse in Romania, intr-o fabrica cu o lunga traditie din tara noastra. Pentru o rezistenta sporita a picturii, ele sunt tratate termic. Fiecare model este unic, pictat intuitiv. Alege modelul care rezonează cel mai bine cu tine!

Ceaiul Malee este un blend creat de Adina si realizat cu ajutorul unei echipe din Germania, cu o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu, având furnizori din întreaga lume..    

Acest set cadou cana pictata manual, infuzor si ceai vine ambalat in cutie de cadou, gata pentru a fi oferit. La cerere, se poate trimite direct celei sau celui caruia ii este adresat, impreuna cu o felicitare.

Pentru o viață cât mai lunga a acestei cani pictate manual special pentru dumneavoastră, se recomanda următoarele:

  • se spală cu partea moale a buretelui de vase;
  • nu se freaca insistent pe pictura;
  • nu se tine la inmuiat
  • nu se spala la masina de spalat vase;
  • nu se folosește în cuptorul cu microunde.
Mandalele poartă energiile creatorului, iar eu îmi doresc să transmit energia mea pozitivă tuturor celor care cumpără produsele mele. Sunt convinsă că nimic nu este întâmplător și dacă tu te simți atrasă de acest produs, dar vrei ceva putin altfel, poate alta culoare, alt model, alta cescuta/cana, sau poate iti doresti un set de cescute, te rog sa ma contactezi si gasim impreuna cea mai buna solutie!