Comanda Semn de carte Mandala prin Whatsapp!

Semn de carte Mandala

SKU: AD-SC-12 Categorie:

51,00 lei

Stoc epuizat

Semn de carte Mandala

Cadoul ideal pentru iubitorii lecturii. Semnul de carte este din piele naturala, pictat cu vopseluri speciale pentru piele, lacuit cu lac profesional.
Dimensiune: aproximativ 10 x 12.5 cm.

Nu este clar cine și când a inventat semnul de carte. O legendă glumeață spune că un călugăr irlandez, Coloman din Elo, avea o muscă pe care, la întreruperea lecturii, o punea să stea pe ultimul rând citit.

Pe unele din picturile lui Jan van Eyck din prima parte a secolului al XV-lea, pot fi văzute semne de carte în cărțile de rugăciuni.

Una din primele mențiuni ale unui semn de carte este din în anul 1584, când regina Elisabeta I a primit cadou un semn de carte din mătase franjurată din partea tipografului regal Christopher Barker.

Cam în jurul anului 1830 au început să fie folosite semne de carte din hârtie Bristol perforată, rectangulară, cu text brodat.Cam în 1862, Thomas Stevens, un țesător de mătase din Coventry, Anglia a devenit principalul producător de semne de carte din mătase. - sursa wikipedia

Mandalele poartă energiile creatorului, iar eu îmi doresc să transmit energia mea pozitivă tuturor celor care cumpără produsele mele. Sunt convinsă că nimic nu este întâmplător și dacă tu te simți atrasă de acest produs, dar vrei ceva putin altfel, poate alta culoare, alt model de semn de carte mandala, te rog sa ma contactezi si gasim impreuna cea mai buna solutie!