Comanda Lumanare zen mandala prin Whatsapp!

Lumanare zen mandala

SKU: LumZM08 Categorie:

81,00 lei

Lumânare realizata integral manual, din ceară de soia 100%, complet naturală, ardere curata, non-toxic, cu fitil de bumbac, turnată manual în recipient din praf ceramic, realizat in atelierul AD Dots and More de la proiectare pana la turnare.

Stoc epuizat

Lumânare realizata integral manual, din ceară de soia 100%, complet naturală, ardere curata, non-toxic, cu fitil de bumbac, turnată manual în recipient din praf ceramic, creată in atelierul AD Dots and More de la proiectare pana la umplerea cu ceară.

Parfumul este unul magic, te poarta pe tăramuri angelice. USOR, FRUCTAT, FLORAL, LEMNOS

După ardere, recipientele se pot folosi cu lumanari tip pastilă sau pentru alte intrebuintari (cutie pentru bijuterii, recipient pentru cristale, pentru manifestare, etc)

Lumanarile au ~8 cm, diametrul de ~9 cm, ~350 de grame greutate. Timp de ardere ~25 de ore

Timpul de ardere a unei lumânări este estimat. Acesta nu poate fi determinat niciodată cu exactitate, fiind influențat de condițiile atmosferice sau de temperatura mediului înconjurător.

Este important să aveți grijă ca fitilul lumânării să rămână la 5 mm înălțime, pentru a evita ca lumânarea să facă o flacără prea puternică sau să scoată fum.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată, nu o lăsați la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de casă.

Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, este posibil ca aceasta să degaje fum. Nu așezați niciodată lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile.

Nu stingeți lumânările cu apă.