Comanda Lumanare martisor prin Whatsapp!

Lumanare martisor

SKU: AD-Lm-2 Categorie:

63,00 lei

Lumanare martisor – realizata integral manual, din ceară de soia 100%, complet naturală, ardere curata, non-toxic, cu fitil de bumbac, turnată manual în recipient din praf ceramic.

Stoc epuizat

Lumanare martisor - realizata integral manual, din ceară de soia 100%, complet naturală, ardere curata, non-toxic, cu fitil de bumbac, turnată manual în recipient din praf ceramic.

Parfumul este unul magic, te poarta pe tăramuri angelice. USOR, FRUCTAT, FLORAL, LEMNOS

După ardere, recipientele se pot folosi cu lumanari tip pastilă sau pentru alte intrebuintari (cutie pentru bijuterii, recipient pentru cristale, pentru manifestare, etc)

Este important să aveți grijă ca fitilul lumânării să rămână la 5 mm înălțime, pentru a evita ca lumânarea să facă o flacără prea puternică sau să scoată fum.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată, nu o lăsați la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de casă.

Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, este posibil ca aceasta să degaje fum. Nu așezați niciodată lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile.

Nu stingeți lumânările cu apă.