Comanda Lumanare Christmas Mandala prin Whatsapp!

Lumanare Christmas Mandala

SKU: LCM-9 Categorie: Etichete: ,

51,00 lei

Lumânare realizata integral manual, din ceară de soia 100%, complet naturală, ardere curata, non-toxic, cu fitil de bumbac, turnată manual în recipient din praf ceramic, realizat in atelierul AD Dots and More de la proiectare pana la turnare.

Stoc epuizat

Aceasta lumanare Christmas Mandala este realizata manual, din ceară de soia 100%, complet naturală, cu ardere curata, non-toxic, cu fitil de bumbac, in recipient de ceramica pictat manual cu cea mai mare grija.

Lumanarea Christmas Mandala are un parfum bogat și picant, care combină dovleacul proaspăt cu nucă de cocos cremoasă alături de note calde picante de cassia și cuișoare, toate așezate pe o bază decadentă de arțar, păduri prețioase și bourbon fumuriu.

Lumanarile au ~6 cm inaltime, diametrul de ~8 cm si contin ~120 de grame de ceara de soia. Timp de ardere ~25 de ore.

Timpul de ardere a unei lumânări este estimat. Acesta nu poate fi determinat niciodată cu exactitate, fiind influențat de condițiile atmosferice sau de temperatura mediului înconjurător.

Este important să aveți grijă ca fitilul lumânării să rămână la 5 mm înălțime, pentru a evita ca lumânarea să facă o flacără prea puternică sau să scoată fum.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată, nu o lăsați la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de casă.

Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, este posibil ca aceasta să degaje fum. Nu așezați niciodată lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile.

Nu stingeți lumânările cu apă!

Pentru mai multe detalii despre aceasta lumanare Christmas Mandala ma poti contacta.