Comanda Lumânare Ceară de Soia 100% - Ardere Curată, Non-Toxică, cu Parfum Angelic - AD-Dots.ro prin Whatsapp!

Lumânare Ceară de Soia 100% – Ardere Curată, Non-Toxică, cu Parfum Angelic – AD-Dots.ro

72,00 lei

Experimentează magia cu Lumânarea din Ceară de Soia 100%, cu ardere curată și non-toxică, de la AD-Dots.ro. Parfumul îți va transporta simțurile pe tărâmuri angelice.”

1 în stoc

Redescoperă bucuria simplității cu Lumânarea din Ceară de Soia 100% de la AD-Dots.ro.

Această lumânare, realizată integral manual, oferă o ardere curată și non-toxică, fiind perfectă pentru cei care caută alternative mai naturale și sănătoase.

Fitilul de bumbac și recipientul din praf ceramic adaugă o notă de eleganță, făcând această lumânare potrivită pentru orice spațiu.

Însă adevărata magie a acestei lumânări se găsește în parfumul său, un amestec ușor, fructat, floral și lemnoas, care te va transporta pe tărâmuri angelice. Fie că o folosești pentru a-ți înfrumuseța casa sau ca parte a ritualului tău de relaxare, această lumânare din ceară de soia 100% este alegerea perfectă.

După ardere, recipientele se pot folosi cu lumanari tip pastilă sau pentru alte intrebuintari (cutie pentru bijuterii, recipient pentru cristale, pentru manifestare, etc)

Este important să aveți grijă ca fitilul lumânării să rămână la 5 mm înălțime, pentru a evita ca lumânarea să facă o flacără prea puternică sau să scoată fum.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă nesupravegheată, nu o lăsați la îndemâna copiilor sau în apropierea animalelor de casă.

Evitați așezarea lumânărilor aprinse pe direcția curenților de aer, este posibil ca aceasta să degaje fum. Nu așezați niciodată lumânările aprinse pe suprafețe inflamabile sau în apropierea materialelor inflamabile.

Nu stingeți lumânările cu apă.