TERMENE SI CONDITII

      Folosirea, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ad-dots.ro, presupune acceptarea in totalitate a termenelor si conditiilor sub care sunt furnizate produsele AD Dots Design.

     Va rugam sa cititi cu atentie capitolul Termene si Conditii pentru a le cunoaste in momentul in care finalizati comanda, prin finalizarea acesteia, Clientul accepta Termenele si Conditiile specificate pe site-ul www.ad-dots.ro

     Termenele si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre Vanzator, fara a fi necesara o notificare prealabila a Clientului. Clientul are acces permanent la termenii si conditiile utilizarii serviciilor si este obligatuia acestuia sa le citeasca de fiecare data cand acceseaza site-ul www.ad-dots.ro.

     Client – persoana fizica sau juridica care vizualizeaza paginile acestui site si care lanseaza o Comanda.

     Vanzator – societatea comerciala AD Dots Design SRL, sediu social – Str Fortului nr 91D, Domnesti, Ilfov, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J23/252/2020, avand cod unic de inregistrare 42143618.

     Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Client si Vanzator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

     Produse – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului. 

Drepturi de autor

     Conținutul site-ului www.ad-dots.ro este protejat de legea dreptului de autor (Legea 15/2019 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, publicata in Monitorul Oficial nr.33 din 11 ianuarie 2019).

     Toate materialele publicate pe site-ul www.ad-dots.ro sunt proprietatea exclusiva si integrala a societatii comerciale AD Dots Design SRL , numele site-ului, textele, modelele,elementele de grafica si design nu pot fi preluate, copiate (total si/sau partial) sau folosite in niciun scop fara acordul scris al propietarului.

 

Confidentialitate

     AD Dots Design prelucreaza datele personale exclusiv cu scopul prelucrarii comenzii. Vanzatorul nu va instraina date personale confidentiale de la utilizatorii sai fata de terti. Conform Legii nr. 677/2001 privind protectia si recuperarea datelor de utilizare a consumatorului si Legea nr. 506/2004 privind utilizarea datelor cu caracter personal si protejarea vietii private in timpul comunicarii electronice,  vanzatorul are obligatia sa utilizeze, in conditii de siguranta si numai in scopurile mentionate, datele personale de la fiecare client. Scopul colectarii datelor este pentru operarea si livrarea comenzilor catre client.