Plata, livrare, retur

     Plata

    Plata se face prin transfer bancar (card sau OP) sau cu numerar (in baza bonului fiscal, daca produsele vor fi livrate de Vanzator). Datorita situatiei actuale, recomandam plata prin transfer bancar.

     Dupa finalizarea comenzii, se vor trimite pe adresa de e-mail datele necesare in vederea efectuarii platii. Comanda se achita in decurs de 24 de ore de la confirmare, in caz contrar, aceasta va fi anulata.

Livrare

     Produsele de pe site-ul www.ad-dots.ro se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei prin companiile de curierat Sameday, Stack Curier si Urgent Curier.

     La cererea expresa a clientului, se pot livra si prin Posta Romana.

Pentru comenzile mai mari de 250 lei,livrarea este gratuita, pentru zonele in care firmele de curierat au acoperire. Contravaloarea kilometrilor suplimentari vor fi achitati de catre Client.

     Livrarea prin curier costa 16 lei (in zonele unde firma de curierat are aria acoperita) si 8 lei prin Posta Romana. Pentru livrari urgente, este posibil ca pretul livrarii sa fie mai mare, in functie de conditiile firmelor de curierat.

Retur

     Conform OUG 34/2014 revizuita, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Cheltuielile pentru returnarea produsului sunt suportate de catre client.

     Produsele returnate trebuie sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte urme de uzura fizica, sa aiba ambalajul original.

    Vanzatorul are dreptul sa accepte sau sa refuze returul numai dupa ce produsele au fost verificate si corespund conditiilor de retur.

     In cazul in care Clientul doreste restituirea contravalorii produselor, aceasta se va face prin transfer bancar in contul indicat de Client, in cel mult 10 zile de la retur.

     Cererea de retur se completeaza pe site-ul www.ad-dots.ro sau se trimite pe e-mail la adresa [email protected] cu urmatoarele detalii – Nume si prenume, adresa e-mail si telefon, motivul returului si contul bancar. Produsele vor fi returnate doar dupa obtinerea unui cod de returnare.